Utilitzem cookies. Si estàs d'acord continua navegant.

Opinions sobre els hotels d'Esquiades.com

Cercador d'ofertes
Selecciona l'estació d'esquí
Entrada
Sortida
Filtrar opinions
Idioma original del comentari
Data del comentari
Categoria entre 1 i 5
Nota allotjament entre 1 i 10
Nota opinions entre 1 i 10
Alba
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.7
Va viatjar en Juny 2022
   Una habitació molt gran i còmoda, per a parelles, i per passar-hi l'estona. Tot i que el temps meteorològic ens va advertir d'una possible pluja, ens vam poder escapar i conèixer Andorra més a fons.
   Algunes vegades a Wi-Fi se n'anava.
Judit
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.8
Va viatjar en Juny 2022
   Les habitacions molt bé i els llits molt còmodes. Té un petit gimnàs obert de 6:30 a 21h. L'SPA no el vaig visitar i tampoc vaig menjar allà així que no puc opinar sobre això.
Montse
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.3
Va viatjar en Juny 2022
   Habitacions àmplies i llits còmodes, l'esmorzar excel·lent, el personal molt agradable. Tot perfecte.
Sara
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.8
Va viatjar en Juny 2022
   Lapartament té tot el necessari. Sophie és encantadora i ens va atendre super bé. Molt còmode tenir el pàrquing just al mateix edifici, encara que sigui de pagament val la pena. Ubicació també bona. I el wifi ens ha anat perfecte durant tota l´estada!!
   Renovaria alguns utensilis de la cuina.
Barriac
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6
Va viatjar en Juny 2022
   Les habitacions són netes i espaioses Ubicació a prop de Caldea
   L'esmorzar a l'ordre de l'arribada, el primer servit els plats no són renovables així que a les 9.30 h més opció mentre segueixen arribant els clients A la recepció mala explicació per l'aparcament en comptes de pagar 30 euros resultat 50 euros sortir a última hora del matí sinó quant?
Josep
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.6
Va viatjar en Juny 2022
   La seva ubicació la qualitat de les habitacions són molt bones
Hotel Andorra Palace
Benvolgut client: Moltes gràcies per compartir amb tots la seva experiència al nostre hotel, és un plaer que el tracte de la nostra gent, les nostres instal·lacions i el nostre servei van ser capaços ... Llegir més
Cyrille
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Juny 2022
   El personal adorable les habitacions superiors la proximitat a Caldea i el centre de la ciutat
Francisco
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Juny 2022
   Bona habitació i el menjar molt correcte, sobretot l'esmorzar
Sito
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6.3
Va viatjar en Juny 2022
   Situació
   Habitació sense aire condicionat en un hotel 4*.., un forn
Luis
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Juny 2022
   tots
Hotel Piolets Soldeu Centre
Hola Luis, Muchas gracias por puntuar su estancia en Hotel Piolets Soldeu Centre!! Esperamos nos visiten próximamente!   Saludos cordiales, Santiago Uribe Direcció
Daniel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Juny 2022
   a casa
   Menú de nit
Victor
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Maig 2022
   El tracte de TOT el personal ha estat excel·lent.
Hotel Piolets Soldeu Centre
Hola Victor, Moltes gràcies per compartir la seva experiència a Hotel Piolets Soldeu Centre! Esperem la vostra visita en una altra oportunitat! Salutacions cordials, Santiago Uribe Direcció
Abel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.7
Va viatjar en Maig 2022
   El menjar, El personal molt amable
   Res de dir tot m'ha semblat bé
LOLA
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
2.8
Va viatjar en Maig 2022
   Persona de recepció molt amable. Ubicació de l'hotel al centre, ho podríem fer tot caminant
   Neteja execrable. Els llençols tacats de sang, l'olor de perfum fort per tapar les males olors. La persona que s'encarrega de l'esmorzar ens parla com si fóssim a casa. Vocabulari i burles en castellà, mala sort per a ella, vam entendre.
Muriel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Maig 2022
   Tot era perfecte res a dir
Adnane
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.7
Va viatjar en Maig 2022
   La veritat que pel preu està molt bé tot, no es pot demanar més
   Única pega que vaig anar jo amb la meva parella i ens van posar rn una habitació amb llits separats, però bé vam estar bé igual
Oriol
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.5
Va viatjar en Maig 2022
   Ben organitzat i gestionat, tots els elements de l'apartament estaven en perfecte estat i tot funcionava.
   Les indicacions per arribar, aparcar i entrar a l'apartament eren correctes, però la manca de persones a l'allotjament pot generar algun dubte.
Laia
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8
Va viatjar en Maig 2022
   Bona ubicació, personal amable i bones vistes. El wifi funciona molt bé. L'apartament de dues habitacions és acollidor i més gran del que s'esperava.
   Matalassos de molls una mica incòmodes, estaria bé renovar-los. El pàrquing estava obert dia i nit. La neteja es podria millorar.
Montserrat
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Abril 2022
   L´amabilitat del personal. La neteja i l'habitació molt acollidora
Hotel Les Fonts
Gràcies per la vostra visita us esperem sempre una salutació
Sandra
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.3
Va viatjar en Abril 2022
   Qualitat preu molt bon esmorzar cèntric
   Potser habitacions una mica petita