Utilitzem cookies. Si estàs d'acord continua navegant.

Opinions sobre els hotels d'Esquiades.com

Cercador d'ofertes
Selecciona l'estació d'esquí
Filtrar opinions
Idioma original del comentari
Data del comentari
Categoria entre 1 i 5
Nota allotjament entre 1 i 10
Nota opinions entre 1 i 10
Elena
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9
Va viatjar en Agost 2020
Nuria Aurora
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.3
Va viatjar en Agost 2020
   El servei al Bar Rambla i menjador.
   Poc personal en hores punta en menjador i bar. En bufet seria interessant que hi hagués informació dels plats.
Celia
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7
Va viatjar en Agost 2020
   Tot molt net, tranquil, amabilitat
   Menjar molt senzilla quan es menja a carta. Correcte pel que paguem, però no correspon un 5 estrellas..por la resta perfecte.
Núria
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Agost 2020
   Molt amables i habitacions impecables!
Pablo
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.8
Va viatjar en Agost 2020
   Apartament gran i molt espaiós. Molts armaris, ideal per passar una setmana amb la família.
   Els preus de l’hivern
Jordi
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9
Va viatjar en Agost 2020
   Bona relació calitat preu
   No hi ha aire acondicionat
Maria
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8
Va viatjar en Agost 2020
   l'entorn en el qual està situat. té pàrquing gratuït. segueixen mesures Covid en els menjars. sota pagament tens una petita cuina a l'habitació. Ens van oferir anar a un petit spa que tenen gratuït però per tema de temps no vam poder anar.
   les habitacions són petites, el Conchon poc còmode.
Víctor
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.3
Va viatjar en Juliol 2020
   La ubicació. El preu. El menjar (qualitat i varietat)
   Escassa informació turística per part de personal. Mala connexió de wifi a les habitacions. El bar de l'hotel no ha molta oferta de productes. L'estat de conservació dels voltants deixa molt a desitjar (parcs inutilitzats, piscina una mica bruta ...).
Jose Vicente
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9
Va viatjar en Juliol 2020
   El massatge una meravella
Oriol
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8
Va viatjar en Juliol 2020
   La piscina i la habitació con sortida a terrassa
   Q no està preparat per reciclar les deixalles. Poca varietat del menú infantil. Pasta i fregit, pasta i fregit
Elisabeth
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
4.3
Va viatjar en Juliol 2020
   M'ha agradat la ubicació
   L'esmorzar és de baixa qualitat i no hi ha varietat cap, cada dia el mateix. La piscina exterior estava en funcionament normal, però la de l'SPA no, per tema COVID, l'exterior si i d'interior no? Excusa Covid.
Mayka
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
4
Va viatjar en Juliol 2020
   l'entorn
   Els esmorzars poca varietat, poca qualitat i part de el personal bastant antipàtic, l'assecador de cabells amb prou feines dóna aire, vaig demanar llit de matrimoni i em van donar dos individuals i vaig demanar terrassa i me la van donar a l'endemà i vaig haver de tornar a fer canvi d'habitació . la neteja una mica justa
Imma
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6
Va viatjar en Juliol 2020
   L'allotjament va estar bé. L'apartament era correcte
   El menjar. El preu dels menjars és molt car tenint en compte el que serveixen. A més hi ha poca varietat de plats.
Mario
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.7
Va viatjar en Juliol 2020
   Quan vaig a Andorra sòl anar als hotels de el grup Bringué ja que són garantia que et trobaràs bé. El Pradet és el més senzill que tenen però no defrauda i, encara que les habitacions no són tan àmplies, està molt ben conservat per al que et pots trobar a Andorra a un preu similar. Bé regulada la seguretat pel covid i ens van donar el servei de restauració a l'hotel Bringué que és superior, està al davant i és d'una mica millor qualitat.
   Res a destacar
Manuel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
5.5
Va viatjar en Juliol 2020
   La situació de l'hotel
   Que l'habitació i el bany són molt petits, i el manteniment té moltes deficiències.
Alvaro Tortosa
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.7
Va viatjar en Juliol 2020
   El tracte amb el personal de recepció, la noia amb la que més coincidim portava molt poc temps, però va ser un encant. Així dóna gust.
   El preu abusiu que cobren per mascota, i després no pots deixar-la sola a l'habitació, ens condiciono a l'hora de poder fer certes activitats.
Jordi
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Juliol 2020
   Les magnífiques vistes de l'hotel i la piscina són excel·lents.
Miguel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.6
Va viatjar en Juliol 2020
   L'apartament en si està molt bé pel preu que vaig pagar. Petit, però degudament equipat.
   L'aigua de la piscina estava gairebé residuosa. En més d'una ocasió, s'escoltava gent trucant a algú des de la finestra dels seus apartaments, i dubto que fossin hostes. No ho sé, són petites coses que et conviden a pensar que estàs en un barri gitano.
Fiona
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9
Va viatjar en Juliol 2020
   L'amabilitat que ens han atès.
   El pàrquing, per com està fet però serà per l'espai i altres ...
Naniu
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6.8
Va viatjar en Juliol 2020
   Personal correcte i amable.
   La neteja molt deficient a l'habitació ia les zones comunes.