Utilitzem cookies. Si estàs d'acord continua navegant.

Opinions sobre els hotels d'Esquiades.com

Cercador d'ofertes
Selecciona l'estació d'esquí
Filtrar opinions
Idioma original del comentari
Data del comentari
Categoria entre 1 i 5
Nota allotjament entre 1 i 10
Nota opinions entre 1 i 10
Vanni
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
2.5
Va viatjar en Juliol 2021
   La ubicació.
   Vam fer una petició en el moment de realitzar la reserva que volíem un llit doble, ens van dir que sí que ho anotaven, i en el moment d'arribar hi havia dos llits individuals junts. La persona de la recepció amb una actitud vacil·lant ens va informar que sí que havien pres nota ... però que ja estaven ocupades les habitacions amb llit doble. L'habitació feia molta olor a tabac, i la persona de la recepció ens va informar que a Andorra estava permès fumar a l'habitació i era normal que fes olor de tabac. No ens va donar cap alternativa.
Esquiades.com
Hola Vanni, Volem informar-te que no podem garantir-te quina habitació se't va a assignar, atès que depèn de la disponibilitat de l'allotjament. En el teu cas, lamentem que l'allotjament no tingués di... Llegir més
Thierry
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Juliol 2021
   Recepció, disponibilitat i amabilitat del personal
Cora
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.7
Va viatjar en Juliol 2021
   Tant la localització com el servei han resultat ser excel·lents. A més voldria afegir el gust per l'oferta de l'pack amb caldea. Ha estat una experiència sensacional en tots els aspectes; incloent menjar, les habitacions i la neteja.
   Ens ha agradat tot, res a dir.
Adeline
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.6
Va viatjar en Juliol 2021
   Ben situat, tranquil, balcó amb vistes a la muntanya, aparcament subterrani gratuït, 2 banys amplis, roba de llit còmoda.
   No està molt clar trobar l'habitació perquè el pla està al revés ????.
Veronique
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Juliol 2021
   Perfecte com de costum
   Una finestra sorollosa que dóna al carrer
Maria Del Carmen
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8
Va viatjar en Juliol 2021
   Sobretot el tracte amb el personal i el net que està l'hotel en general.
   La veritat és que s'ha fet fora a faltar que funcionarà la zona de spa.
Alex
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Juliol 2021
   El menjar i l'amabilitat dels treballadors
Albert
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8
Va viatjar en Juliol 2021
   La tranquilitat i proximitat al centre
   Tema ascensor,,, 12/15 minuts de espera planta 3,,, insufients
Toni
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Juliol 2021
   L'hotel és una passada. El personal de 10 i la noia de recepció una 11. Ja vaig estar, vaig tornar i tornaré.
   Doncs no puc dir res dolent. El millor tapa el dolent.
Celine
   No ha valorat l'allotjament
   
Va viatjar en Juliol 2021
   L’estada ha anat bé. La reserva amb hotels i entrada caldea al cim. Hotel d'eureka molt net, el personal és fantàstic i molt servicial. Una mica vell però està bé.
Antonio
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Juliol 2021
   El personal. molt amable i el punt molt vien
   Són instal·lacions antigues però ja se sap que en pas són així totes
Nuria
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.4
Va viatjar en Juliol 2021
   La situació, la facilitat d'aparcament i el parament molt complet.
   Tot i ja conèixer-lo, disposar de wifi milloraria l'estada.
Marcela
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.7
Va viatjar en Juliol 2021
   La neteja de l'hotel de l'habitació i el personal que hi treballa. Agraïm a un senyor d'alli que es va interessar com podem sortir de Andora .perquè gairebé tot el país estava tancat pel tour de França. Moltes gràcies.
Toni
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.7
Va viatjar en Juliol 2021
   Doncs l'atenció del. personal. El noi es. desvivia per què estiguéssim a gust. En el menjar a estat molt atent i sempre ens oferia de tot el q podia. Per al. preu que tenen i en comparació amb altres hotels del Pas de la Casa que hem estat aquest és un 10
   Doncs sabent que venia a un lloc que en general són instal·lacions antigues (Però com tots els altres del Pas de la casa) una reforma del. mobiliari. Però entenc que és una inversió que avui en dia no es podran fer. Però no és una crítica, és una realitat.
Rosa
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Juliol 2021
   tot en general, el tracte ha estat molt correcte
Walter Oliverio
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.7
Va viatjar en Juliol 2021
   Sempre que vaig per a Andorra, em va allotjar aquí
Josep Lluis
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6
Va viatjar en Juliol 2021
   l'apartament és perfecte tranquil.
   no em a agradat que et cobrin una fiança de 50 € sobre el preu ja pagat i que una setmana després encara no em an retornat
Cristina
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.7
Va viatjar en Juliol 2021
   El personal de l'hotel és encantador. La majoria són molt simpàtics, atents i bons professionals. L'hotel és bonic i ben cuidat. L'ambient és tranquil i acollidor. Un lloc ideal per descansar.
   Hem estat a mitja pensió i les propostes de menú, si bé delicioses, resulten molt pesades per a la nit. No obstant això ens van permetre demanar alternatives per a les persones amb l'estómac més delicat. Potser un menú més ampli amb més verdura seria una bona millora.
Alex
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.3
Va viatjar en Juliol 2021
   En general tot, a l'estiu un molt bon lloc per descansar i aprofitar la proximitat per gaudir d'excursions.
   No em sembla bé que venguin l'SPA com a tal, ja que el fan servir com piscina recreativa, nens (0-4 anys) banyant sense deixar relaxar-se ni gaudir-ne.
Alfonso
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Juliol 2021
   El tracte amb la recepció excel·lent! Un agraïment especial per la senyora Marta de recepció pel tracte rebut.