Utilitzem cookies. Si estàs d'acord continua navegant.

Opinions sobre els hotels d'Esquiades.com

Cercador d'ofertes
Filtrar opinions
Idioma original del comentari
Data del comentari
Categoria entre 1 i 5
Nota allotjament entre 1 i 10
Nota opinions entre 1 i 10
Rosa Pilar
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
4.7
Va viatjar en Febrer 2020
   el bufet molt bé, l'hotel està molt bé ... i un lloc molt ben situat
   que a l'fer serioses amb molta antelació i sol·licitant si us plau que cada habitació sigui dobles o triples hagi llits individuals, i a l'arribar et donen les triples amb un llit individual i una de matrimoni, i les dobles algunes només un llit de matrimoni, ja portem 5 anys venint i cada vegada porto mes gent i som adults la majoria homes i són amics no volen compartir llit, jo crec que l'hotel estan més que avisats d'aquesta petició i no ens fan cas cada any i ens ho colen alguna i clar la gent s'enfada per pagar una cosa que no és.
Jordi Vergés
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Febrer 2020
   No li veig errors a l'hotel, els llits còmodes, la banyera amb hidromassatge molt adequada i la ubicació és a prop de les pistes. El wifi anava molt bé i hi ha bon lloc per aparcar a la banda de l'hotel. Vam estar un grup d'amics (4) i ens va sortir a bon preu.
Manuel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.2
Va viatjar en Febrer 2020
   Personal de l'hotel i proximitat amb les pistes
   Habitació sense intimitat ninguna.Estaba separada de l'habitació de a la banda per una porta a través de la que s'escoltava absolutament tot. Els veïns d'habitació van decidir mantenir relacions sexuals durant tota la nit sense deixar-nos descansar.
Enric
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.7
Va viatjar en Febrer 2020
   Atenció bona, van acceptar el gos sense problema, l'esmorzar més que acceptable.
   A l'arribar, encara no tenien habitació i quan vam tornar a la nit, qui ens va donar l'habitació era un espavilat que ens volia deixar per tontos. Encara sort que hi havia el encarregat a la banda i va acudir a la nostra ajuda i el espavilat va rebaixar les seves fums.
José Miguel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.7
Va viatjar en Febrer 2020
   Bé aclimatat, bon servei i bon preu.
   Cal reformar-lo, la TV val prou en pes per no canviar-la per alguna més actual.
Jasmin
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.2
Va viatjar en Febrer 2020
   les habitacions molt netes i amb tots els detalls, a més de bonica i agradable.
   la zona de spa molt millorable, l'aigua estava freda en totes les piscines.
Raul
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
5.4
Va viatjar en Febrer 2020
   Ubicació, molt a prop de les pistes.
   Se'n va anar l'aigua calenta, wifi de pagament, no em van donar plaça de pàrquing i vaig haver de aparcar lluny.
Pablo
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
3.7
Va viatjar en Febrer 2020
   La situació on està
   Habitacions amb olor de canonades, molt vores a recepció, esmorzar mediocre, aigua calenta anava i venia, jo no torno
GuiDV
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8
Va viatjar en Febrer 2020
   Personal amable, habitació àmplia, esmorzar bastant variat, hotel agradable en general :)
   El llit és duríssima i els coixins estan bastant desgastades. És un hotel més aviat familiar perquè en cada passadís hi ha algun nen cridant, plorant o corrent en calçotets
DP
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6.3
Va viatjar en Febrer 2020
   Comoditat de l'hotel, a prop de pistes, ideal per a nens per l'entorn i qualitat / preu molt bona
   Les habitacions necessiten reforma urgent, TV súper antiga, i se sent tot el soroll d'habitacions contigües. Tema soroll horrible
Andrea
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6
Va viatjar en Febrer 2020
   Molt a prop de l'telecabina i de el lloguer de material. Sopar menú molt bona. Es descansa bé. Aparcament gratuït a prop.
   Esmorzar de bufet millorable. Manca de manteniment a les habitacions: porta trencada que calia aixecar-la de la maneta per poder tancar-la amb clau, dispensador de sabó de la dutxa trencat, floridura al bany
Nadia
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.7
Va viatjar en Febrer 2020
   Els esmorzars i els àpats al vespre eren perfectes. Molta elecció i bon gust per a tota la família ... La piscina i el jacuzzi són excel·lents per a relaxar-se després d’esquí
   Les habitacions són una mica sorolloses, ja que estàvem al costat de la carretera. Habitació una mica petita per a 3. però en general va ser una bonica estada
André
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Febrer 2020
   La ubicació que és molt proper a pistes, que tingui un supermercat a sota, el personal, que et deixin dutxar-te i guardar les maletes encara que ja fessis check-out, el wifi ...
   Aparcar fora és difícil i el pàrquing estava complet
Sandra
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Febrer 2020
   Tracte amb el personal molt bo i atent, fent que el client es senti com a casa. El menjar molt bona amb moltíssima varietat.
Marc
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.2
Va viatjar en Febrer 2020
   Esmorzar excel·lent, bona neteja i temperatura.
   No tenen SPA tot i promocionar-lo. Ens han donat dos llits individuals tot i sol·licitar una de matrimoni.
Silvia
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.3
Va viatjar en Febrer 2020
   L'accessibilitat a les pistes, la neteja, el personal, el menjar, el llit, la televisió ...
   L'habitació que ens van deixar va ser la que estava just davant de la recepció, amb els sorolls que això comporta. Era l'habitació destinada a persones minusvàlides i amb vista a l'pàrquing i un dipòsit de gasolina. Després d'invertir tants diners, perquè no és barat, ens va semblar injust rebre aquesta habitació
Marçal
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Febrer 2020
   molt bona situació i aparcament fàcil. tot està nou!
   no trobem res de negatiu en aquest lloc
Desiree
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
2
Va viatjar en Febrer 2020
   Ubicació pistes Espot
   Per començar, l'apartament fa pudor, hi ha moltes aranyes, teranyines per tot arreu, l'aigua surt groga, la tele antiga només es veia un canal, la neteja 0, han de reformar una mica això, ens trobem una mosca enganxada a la porta de l'habitació, la nevera no es tancava, les cortines de l'menjador super brutes, els matalassos nefastos, la roba de llit TRENCADA i eN MAL ESTAT, posa que hi ha cafetera elèctrica, MENTIDA, ens portem càpsules perquè en teoria era electrica i és de les antigues que es de posar el cafe, al lavabo el de posar les tovalloles, posaves la tovallola i es queia, necessita un bon arranjament dels apartaments, vaig estar super incomoda en aquest apartament, sens dubte no tornaria és que ni les rates voldrien estar ahi ... el pinten tot molt bonic per internet però després és horrible .... i perquè no ens tornaven els diners si no, al cotxe hagués dormit, cap a molt fred, les calefaccions tot just ivan bé, experiència horrible
Miguel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
1.6
Va viatjar en Febrer 2020
   L'únic que té de bo la ubicació-
   Infinitats de coses, el pitjor lloc que he anat mai ... L'apartament aquesta genial si ho tinguessin cura ... El primer problema és que no hi ha llençols ni tovalloles, ho posava a la reserva però no ens vam donar comptes, la qual cosa tenen un servei que costa 10 € per persona ... (em sembla una bestiesa) i t'ofereixen llençols i tovalloles. Després explicar-nos això, li confiramos que paguem aquest servei i ens diu que no han de potser demà ... Després d'insistir vam aconseguir llençols per a tots i 1 tovallola, la sorpresa? Eren llençols com estovalles, no hi havia de sota, no hi havia per els coixins, i per rematar estaven mullades, humides i amb taques ... Els llits estaven plenes de taques, el sofà igual, millor no pensar que eren ... L'apartament era ple de coses, com si fos d'algú que el lloga i ha deixat tot hi ha ... gots de mil tipus diferents, no hi havia plats de sopa, només plànols ... La decoració horrible ... hi havia un ram de flors sec penjat cap per avall tot ple de coses sense sentit ... la neteja, doncs ja us la podeu imaginar ... i els matalassos horribles, el de sofà llit era un matalàs d'escuma d'1 cm de gruix, com el que es posa en les gandules. No tornaria a la vida a aquest grup d'apartaments, si a la zona on estaven, és un poble petit de muntanya, preciós i molt ben ubicat.
Emma
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.3
Va viatjar en Febrer 2020
   El tracte ha estat exquisit, com cada any. El personal és molt agradable i professional i fa molt fàcil l'estada amb nens