Utilitzem cookies. Si estàs d'acord continua navegant.

Opinions sobre els hotels d'Esquiades.com

Cercador d'ofertes
Selecciona l'estació d'esquí
Filtrar opinions
Idioma original del comentari
Data del comentari
Categoria entre 1 i 5
Nota allotjament entre 1 i 10
Nota opinions entre 1 i 10
Ibai
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
4.4
Va viatjar en Febrer 2021
   la ubicaciónn
   la resta
Elias Canales
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9
Va viatjar en Febrer 2021
   Passem uns dies i el tracte va ser excel·lent des del minut un fins a la nostra sortida. Sens dubte repetiria. El Sr Gonçalo i Thiago fan que et sentis com a casa. Recomanable 100%
Manuela
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.6
Va viatjar en Febrer 2021
   Sophie meravellosa, atenta i amb bon tracte, el loft molt còmode per estar amb nens, la neteja estupenda.
Apartamentos El Tarter Park Mountain Resort
Bona tarda Manuela, Moltíssimes gràcies per venir a les meves apartaments .Ha estat un real plaer tenir-vos aquí! M'heu deixat el pis impecable! Així que us poso octubre 1! Un comandament una cordial ... Llegir més
Leticia
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.6
Va viatjar en Febrer 2021
   Ubicació, vistes a la muntanya, equipament de la cuina
   Molt sorollós (s'escoltava als nens córrer pel passadís i la música dels veïns de dalt), l'aigua de la dutxa tenia poca potència (va costar rentar-se els cabells) i el sistema que té i de contrasenyes per entrar a les habitacions és una mica conyàs (l'app no funciona bé, suposo que és perquè estan començant)
Maria Jose
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Febrer 2021
   Tot perfecte, neteja, parament, personal atent i Wi-Fi correctíssim. El recomano sense dubtar. El poble de Pal és dels més bonics d'Andorra i proper a les pistes sector Pal.
   Les lliteres tenen poc espai entre elles, però sense més importància.
Alfonso
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
4.2
Va viatjar en Febrer 2021
   Amplitud apartament i proximitat a les pistes
   Neteja i feia pudor de tabac tota la casa
Patricia
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.6
Va viatjar en Febrer 2021
   La situació era immillorable. Molt a prop de l'accés a les pistes. L'apartament tenia tot el necessari i vam estar molt còmodes en ell. Vam ser 3 noies i totes vam quedar encantades. Perfecte per escapada amb amics o una parella jove.
Jose Antonio
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.4
Va viatjar en Febrer 2021
   Tot en general
   Fiança massa elevada
Luis
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.6
Va viatjar en Febrer 2021
   La situació és bona, enxampa 3 o 4 km de l'pàrquing de l'Tarter. Calefacció a tope tot el dia i aigua calenta sense tallar-se (érem 4) Cuina equipada amb forn, disposen de rentadora i balcó per poder fumar.
   Només hi havia una paella petita No hi ha zona de pàrquing a prop, cal descarregar el cotxe i després anar a aparcar.
Adrian
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.3
Va viatjar en Febrer 2021
   L'equip de l'hotel és de 10
   Esmorzar una mica escàs
Iván
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.8
Va viatjar en Febrer 2021
   Ens van dir que no podien pujar els esquís a l'habitació i qur havíem de pagar 45 € extra per agafar traster i pàrquing
Miguel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.6
Va viatjar en Febrer 2021
   Les facilitats per a tot. El servei de l'hotel, les instal·lacions, els accessos.
   Podien tenir draps de cuina (no hi havia on assecar la vaixella), podria tenir més perxes per penjar abrics, tovalloles, etc.
Carlos
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
4.8
Va viatjar en Febrer 2021
   Els llits estaven bé i la dutxa era nova, és espaiós i dins de l'preu no estava malament
   Mala neteja, feien olor les canonades a l'entrar, sobretot cal pujar una costa bastant inclinada, el sofà estava fatal, les olles per cuinar molt velles, però sobretot mala neteja novament
Blanca
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.2
Va viatjar en Febrer 2021
   Ubicació, llits molt còmodes, amplitud saló
   bany una mica petit
Leticia
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8
Va viatjar en Febrer 2021
   Apartaments molt nou
   Molt poc parament de cuina
Lorena
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.4
Va viatjar en Febrer 2021
   El tracte familiar i el cèntric que està
   Res a assenyalar
Nuria
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Febrer 2021
   Té absolutament de tot. La tranquil·litat i les vistes. Pots anar donant un agradable passeig a Soldeu
   Res. tot fantàstic
Isabel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Febrer 2021
   Tots els seus petits detalls, servei de guarda esquí i desplaçament I recollida a peu de pista
   sense comentaris
Adrian
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.4
Va viatjar en Febrer 2021
   Ens van posar un apartament amb terrassa, que ens va venir fenomenal per a la gossa
   L'aparcament és molt molt limitat ... hi ha 4 places a uns 300m i sinó ja tens q aparcar a 1,5 km
Paula
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.5
Va viatjar en Febrer 2021
   La calefacció posada a l'arribar tard. Gestió d'arribar molt tard. Aparcament inclòs. Parament complet.
   Per evitar fer servir el cotxe cal caminar 800 m.hasta les pistes.