Utilitzem cookies. Si estàs d'acord continua navegant.

Opinions sobre els hotels d'Esquiades.com

Cercador d'ofertes
Selecciona l'estació d'esquí
Entrada
Sortida
Filtrar opinions
Idioma original del comentari
Data del comentari
Categoria entre 1 i 5
Nota allotjament entre 1 i 10
Nota opinions entre 1 i 10
Yasmina
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6.8
Va viatjar en Octubre 2021
   El que m'ha agradat és el lloc on es troba l'hotel, que pots portar animals i la simpatia de la recepcionista.
   No em va agradar el que peguessin cops de porta, que els llits eren una mica incòmodes i la neteja dóna que desitjar ... ..per que la nostra habitació estava bruta amb pèls i pols. Per dormir un dia només si però per més no.
Eusebia
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.8
Va viatjar en Octubre 2021
   Tot perfecte, vaig anar per anar a caldea i només passi una nit, magnífica ubicació i ho tens tot a prop per anar caminant, tornaria a repetir sense dubte. La noia de recepció octubre 1.
   L'única cosa el matalàs. Però pel preu no pots demanar més.
Hotel Les Fonts
Moltes gràcies pels teus comentaris! Revisarem el matalàs!! Fins a la propera!
Jordi
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.2
Va viatjar en Octubre 2021
   El personal és molt atent i agradable. Et solucionen els problemes a l'hora i et donen totes les facilitats.
   No tinc queixa cap sobre l'hotel, però si em va molestar el poc respecte d'altres uespedes fent soroll i privant de tranquil·litat i descans, considerant això una falta de respecte per als altres usuaris.
Philippe
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
3.3
Va viatjar en Octubre 2021
   Personal molt amable
   Els àpats esmorzars i bufets al vespre amb molt poca elecció i qualitat ..... per a un 4 estrelles !!! El preu d’una habitació confort amb llit doble .... amb 2 llits separats ... molt decebedor!
Vini
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.3
Va viatjar en Octubre 2021
   L'hotel en general molt bé, el personal fantàstic molt amables, les habitacions còmodes i molt ben matalàs
   La calor la temperatura de l'hotel és alta i fa calor
Xavier
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6
Va viatjar en Octubre 2021
   La localització
   Tampoc hi ha wifi que funcioni el televisor. I dos llits petits per a una parella jove ... decebedor
Marta
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.3
Va viatjar en Octubre 2021
   M'ha agradat tot.
Manuel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Octubre 2021
   Cafè disponible
   Hora de dinar per covidesa
Jonathan
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8
Va viatjar en Octubre 2021
   Habitacions de bones dimensions i netes, amplitud i ubicacion de l'hotel.
   Excessiu soroll a les habitacions, especialment les ubicades prop de l'menjador i cuina. Bufet de qualitat i varietat justa.
Jérémie
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Octubre 2021
   L’estil de l’hotel i la proximitat al centre de la ciutat i a Caldéa. El restaurant era molt bo i l'esmorzar molt generós.
Veronique
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Octubre 2021
   El sostre és bo
   Pot faltar barnús a la piscina
Stephane
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6.2
Va viatjar en Octubre 2021
   amabilitat del personal
   la qualitat dels plats de bufet
Catherine
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.6
Va viatjar en Octubre 2021
   Pis superior amb 2 lavabos i 2 banys molt tranquil
Meritxell
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
5.2
Va viatjar en Octubre 2021
   No hi havia servei de bar ni restaurant, no ens van avisar abans Si feies servir la cuina ho havies de deixar tot net, això normal, però no hi havia fregall de cuina.
Alejandro
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.2
Va viatjar en Octubre 2021
   La proximitat a centre
   Que el diumenge no hagués gent per deixar les claus de l'aparcament
Hotel Les Fonts
Hola Alejandro, gràcies per la teva avaluacio ens sorprèn aquest comentari negatiu, ja que, de l'parkig havies de sortir a les 12h00 i ens vau demanar quedar-vos per anar a Caldea, i us ho vam accepta... Llegir més
Merly
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
1
Va viatjar en Octubre 2021
   Que no em va agradar ja que la neteja a l'arribar a l'hotel al lavabo tenia caca i els llits estaven brutes les mantes plenes de pèls i un dels matalassos estava mullat li vaig comentar ala noia que està a recepció i mai va pujar el servei de neteja
Jenifer
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.7
Va viatjar en Octubre 2021
   És un hotel acollidor.
   Sol·licitem llit gran i hem dormit en dos llits individuals, ha estat molt incòmode.
Elisabeth
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
5.7
Va viatjar en Octubre 2021
   El personal molt agradable
   Que no sembla que sigui 3 estrelles. En els dispensadors de sabó a l'habitació no hi havia, que són suposadament els que et posa l'hotel a potets però aquí és un dispensador. Per esmorzar en època covid t'ho serveixen ells en taula i posen cada dia el mateix.
Ester
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.2
Va viatjar en Octubre 2021
   L'apartament està molt nou el que jo tenia que és de 8 persones tenia tres banys i un lavabo
   Que no hi ha gairebé parament de cuina els coberts són insuficients per a les persones que caben en un apartament
Ana María
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.6
Va viatjar en Octubre 2021
   En general està molt bé
   Poca varietat en el bufet, sobretot si vas amb nens