Utilitzem cookies. Si estàs d'acord continua navegant.

Baqueira Beret vol renovar la cafeteria de la cota 2.200

La cafeteria de la cota 2.200 de l' estació d'esquí Baqueira Beret serà demolida gairebé per sencera per a donar pas a un nou edifici més modern amb millors accessos i una terrassa més àmplia. L'estació ja ha sol·licitat tots els permisos per començar amb els treballs. D'aquesta manera es renovaria l'últim dels principals punts de restauració que li queda després de les millors de la passada temporada a la Cafeteria del Bosc a la cota 1.800.

 

Aquest edifici, que alberga actualment una zona de cafeteria i self-service amb terrassa, es va construir en els '70 com a terminal de sortida d'un remuntador. A la planta baixa hi havia la zona de cafeteria, mentre que en el segon pis es va crear una zona de restauració. Més tard quan l'aparell es va desmantellar en els '90, es va tornar a fer una remodelació i la zona de bar es va reubicar a la planta superior creant al mateix temps una terrassa.

 

Ara el projecte inclou la demolició parcial d'aquest edifici característic per les seves parets de xapa gris, i la reconstrucció de les terrasses exteriors, on es col·locarà un para-sol lleuger sota el qual hi haurà una zona de bar, a l'estil del que ja té a la zona de Blanhiblar.

 

Amb la reforma s'aprofitarà per fer un canvi del que banys del local, així com la millora dels accessos per a tot tipus d'esquiadors. En aquesta zona anirà una zona de vestíbul amb una petita terrassa de fusta.

 

Potenciar la zona de terrassa


La renovació busca també una reducció d'ocupació del sòl recol·locant la terrassa a la coberta de l'edifici. D'aquesta manera no només s'allibera espai a terra, sinó que s'ofereix un espai panoràmic amb vistes a 360 º. Amb tot, aquesta zona de restauració exterior ocuparà 573m2. Per la seva banda la zona interior serà ara de 435 m2 comptant zona de menjars, serveis, etc ...

 

La terrassa amb terra de fusta, inclou també un para-sol de 12 metres de diàmetre encarregat a una empresa austríaca especialitzada en aquest tipus d'equipaments per a estacions d'esquí. El sostre serà de tela, però les parets de vidre, tot això replegable per als dies de sol.

 

El projecte ja té l'informe favorable de l'Ajuntament de Naut Aran i les obres haurien de començar aquest mateix estiu per inaugurar la temporada que ve.

 

Cercador d'ofertes
Esquiades.com Esquiades.com
El 98% tornaria a reservar amb Esquiades.com
100 0 Esquiades.com
Esquiades.com
Avinguda de Bellissens, núm. 42, Edifici Tecnoparc. Despatxos 127-129, 43204 Reus (Tarragona) 43204 Reus, Espanya
902 09 16 09 info@esquiades.com