Opinions sobre els hotels d'Esquiades.com

Buscador Ofertes

Data d'entrada:

Data de sortida:

Filtrar opinions
Idioma original del comentari
Data del comentari
Categoria entre 1 i 5
Nota allotjament entre 1 i 10
Nota opinions entre 1 i 10
Emmanuel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
5
Va viatjar en Febrer 2017
   L'habitació Consigna d'esquí està molt bé. la recepció és molt agradable
   les habitacions són molt petites. L'aparcament és complicat. El dany a cobrar per l'equipatge d'emmagatzematge
Raquel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6.7
Va viatjar en Febrer 2017
   La ubicació, molt a prop de pistes i la zona de pàrquing gratuïta. Ideal per a una nit i només anar a skiar.
   Habitacions petites i molt senzilles, bany comprimit. Wi-fi amb mala connexió.
Roberto
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8
Va viatjar en Febrer 2017
   situació
   calor habitacions
Zlatan
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9
Va viatjar en Febrer 2017
   Bany turc i sauna + sopar
   El matalàs mitjana
Xavi
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.7
Va viatjar en Febrer 2017
   Esmorzar de campions!
   Una cosa de soroll a la nit
Jacques
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.7
Va viatjar en Febrer 2017
   hotel ben situat a Andorra la Vella.
Oscar
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Febrer 2017
   Tracte del personal, genial. Alimentació poca varietat però de molta qualitat. Relacion qualitat preu òptima.
   L'armari de l'apartament estava trencat i sense portes, milloraria la neteja, sobretot a les zones baixes.
Jordi
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.7
Va viatjar en Febrer 2017
   L'atenció al client excel lent. Excel·lent servei de restaurant. Em va agradar la zona gratuïta de infunsiones i llaminadures.
   El wifi a les habitacions es podria millorar. La instal·lació del bany a l'habitació, no apta per a la gent gran, recomanaria canviar la banyera per plat de dutxa. Actualment, la mampara no fa la seva funció, es mou d'un costat a un altre i l'aigua acaba sortint tota. Podrien disposar de difusors d'assecador al bany, ja que actualment hi ha l'assecador sol.
Angel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7
Va viatjar en Febrer 2017
   Entorn tranquil Acollidor
   Wifi impossible Massa calor a les habitacions, fins i tot amb calefacció apagada
Juan
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
5.3
Va viatjar en Febrer 2017
   Ubicació. Les begudes (aigua i vi) estan incloses al menú. Possibilitat d'aparcament gratuït per la zona.
   Olor de tabac a l'habitació. No hi ha possibilitat de regular la calefacció per tenir una mica més de calor (ens van deixar un radiador elèctric). Bufet de l'esmorzar amb poca varietat. El sopar era menú (tres primers, tres segons i tres postres, a triar). Li sobra una estrella.
Marc
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Febrer 2017
   Per la seva relació qualitat-preu està perfecte, sense pretensions, però suficient.
   No hi ha cap però.
Eva
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.4
Va viatjar en Febrer 2017
   Apartaments amb tots els extres, per anar amb nens petits ideal. Neteja excel·lent.
   El sofà llit una mica incòmode, però és normal.
Victor
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8
Va viatjar en Febrer 2017
   Ubicació de l'hotel. Serveis i prestacions de l'hotel correctes. Personal molt amable, sobretot cambreres del menjador. Vaja té tot el que necessites per tenir una estada agradable.
   Zona d'aparcament per zona tot de pagament !! O zona blava o pàrquings de pagament !!
Jorge
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.7
Va viatjar en Febrer 2017
   excel·lent situació
   Restaurant poc on triar
Samantha
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Febrer 2017
   Tot.
   Res.
Lisa
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9.7
Va viatjar en Febrer 2017
   El personal és molt atent i agradable. Aquesta molt net. El menjar està molt bona, potser poca varietat. No tenia plaça de pàrquing a l'hotel, però a 50m hi ha un pàrquing municipal i no és car
Juan
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.2
Va viatjar en Febrer 2017
   Bé per anar de compres
   Error en el nom al moment fer reserva parking, lluny
Jordi
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
4.2
Va viatjar en Febrer 2017
   L'hotel si que estava bé
   Els apartaments estan molt antics i desfasats. No hi havia aigua calenta a la dutxa.
Grace RV
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
5.8
Va viatjar en Febrer 2017
   L'habitació tot que era a la primera planta i es sentia tot el que succeïa fora era molt gran i acollidora, el personal molt simpàtic i atents.
   Teníem mitja pensió inclosa i el sopar deixa molt a desitjar, per ser un 4 * és pitjor que la d'un hostal, poca varietat i molt ridícul
David
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9
Va viatjar en Febrer 2017
   Les habitacions són molt àmplies i netes. El personal ens va atendre molt bé, a excepció del personal del restaurant, on hi havia alguna cambrera vora, però en general excel·lent per a gairebé tots.
   Les places del pàrquing eren una mica estretes i difícil d'aparcar si tens un cotxe gran.
La nostra web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació, realitzar estadístiques i les teves preferències. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.