Opinions sobre els hotels d'Esquiades.com

Buscador Ofertes

Data d'entrada:

Data de sortida:

Filtrar opinions
Idioma original del comentari
Data del comentari
Categoria entre 1 i 5
Nota allotjament entre 1 i 10
Nota opinions entre 1 i 10
Christian
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.3
Va viatjar en Juny 2017
   part
   menjar, especialment Caldea
Irene
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Juny 2017
   Servei d'habitacions i neteja
   Decebut per Caldea
Jose Ramon
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.3
Va viatjar en Juny 2017
   La localització és perfecta per visitar Andorra la Vella. En una zona tranquil·la però amb bons restaurants i llocs de tapes. L'habitació era àmplia i el llit molt confortable. L'aire condicionat funcionava a la perfecció i no hi havia soroll.
   El pàrquing té un accés enrevessat amb columnes enmig de les baixades. El preu del pàrquing em va semblar exagerat (17 € nit)
Maria Del Mar
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
4.2
Va viatjar en Juny 2017
   Habitacions netes i amb el necessari per passar una nit, no gaire més
   Recepció tancada, s'ha de trucar a un mòbil per que et donin les claus, no demanen cap documentació, només el nom de la reserva i estàs com si allà ningú s'ocupés de res.
Pau
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6.5
Va viatjar en Juny 2017
   Hostal senzill de muntanya, sense luxes però net i amb l'imprescindible.
Nathalie
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.3
Va viatjar en Juny 2017
   la mida de l'habitació i la vista
   la piscina coberta ia l'aire lliure no està a prop de l'hotel, que té l'habitació per prendre no menys de 3 ascensors han de tenir entre 5 i 10 minuts per arribar-hi. això no s'estipula que sembla en la descripció del sopar xou té CALDEA que encara estan a l'espera de l'espectacle una mica decebut ...........
Christophe
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Juny 2017
   La ubicació prop ideal per Caldea i el centre de la ciutat. El bufet d'esmorzar complet
   el suc de fruites per esmorzar per millorar el sabor.
Sandra
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.7
Va viatjar en Juny 2017
   La ubicació, el pàrquing gratuït, el servei de menjars i sobretot el personal.
   A l'habitació no hi havia aire condicionat i passi una mica de calor.
Sébastien
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9
Va viatjar en Juny 2017
   Excel·lent hotel de luxe molt. Gràcies per tot
José
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Juny 2017
   el lloc i la piscina.
   el cable també roba de llit per al meu gust.
Sergio
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Juny 2017
   Tracte cordial i personalitzat.
Ivan
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Juny 2017
   Molt acollidor, bon accés
   els desperfectes de l'Spa
Marc
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Juny 2017
   Tot molt bé, servei de l'hotel perfecte i tot molt net
   Res, tot bé
VIAJEROS
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9
Va viatjar en Juny 2017
   Excel·lent ubicació al centre del centre comercial d'Andorra. Esmorzar amb àmplia gamma de plats freds i calent i varietat de brioixeria. Es destaca el poder sopar a la terrassa, molt romàntic per parelles.
Eric
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.7
Va viatjar en Juny 2017
   Spatieux el costat de la càmera i la neteja
   La catifa!
Matthieu
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
4.6
Va viatjar en Juny 2017
   No hi ha WiFi a l'hotel a l'habitació de l'hotel la 3a pintures són petites i no molt bé les habitacions, fins i tot Fórmula 1, ibis són més boniques
Puticornio
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Juny 2017
   Habitació gran i genial, spa molt interessant per a ser d'un hotel.
   Cap a fred i ja havien apagat la caldera, encara que sigui juny, a la nit van baixar les temperatura.
Alexandra
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
4.8
Va viatjar en Juny 2017
   Net i el personal
   SALA PUTA sorollós i no podia obrir el DAR A LA FINESTRA DE COTXE aire condicionat conducte.
Ángeles
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Juny 2017
   Només dir, que el dia que torni a Andorra, serà la primera opció d'hotel que busqui. L'hi recomano a tothom. Silenciós (tenint en compte que està al costat del riu), còmode, tranquil, servicial i molt net.
   No puc posar cap queixa, si de cas que la llet que em van servir en l'esmorzar cremava molt jajajajajajajaj .... Ah, tinc una pregunta, per què dissabte al pàrquing val 24 € i el diumenge 15 €?
Esquiades.com
Àngels, en resposta a la teva consulta sobre el pàrquing, l'hotel estableix tarifes diferents segons el dia de la setmana a causa de motius d'ocupació: les nits de divendres i dissabte tenen una tarif... Llegir més
Pascal
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.7
Va viatjar en Juny 2017
   centre, a prop de Caldea. super amable
La nostra web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació, realitzar estadístiques i les teves preferències. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.