Opinions sobre els hotels d'Esquiades.com

Buscador Ofertes

Data d'entrada:

Data de sortida:

Filtrar opinions
Idioma original del comentari
Data del comentari
Categoria entre 1 i 5
Nota allotjament entre 1 i 10
Nota opinions entre 1 i 10
Martine
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7
Va viatjar en Octubre 2017
   No gaire lluny del centre, de manera caldea
Yolanda
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Octubre 2017
   M'ha agradat tot
Victor
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7
Va viatjar en Octubre 2017
   l'atenció del personal
   el llit de matrimoni incòmoda ja que era un sofà llit
Marcel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6.2
Va viatjar en Octubre 2017
   el personal molt amable i bon esmorzar
   habitació amb vistes en una paret, el sopar no era bona i per la nit, un ventilador exterior fa soroll, que va dormir malament
Eric
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.7
Va viatjar en Octubre 2017
   molt còmode i roba de llit impecable. El bufet d'esmorzar ofereix una àmplia varietat de bons productes.
   La vista de l'edifici en desús al capdavant de la sala.
Maxime
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.7
Va viatjar en Octubre 2017
   Bon esmorzar, habitació molt neta i molt decent en relació amb el preu raonable. Tranquil i agradable.
   Habitació amb dos llits separats. aparcament ple.
Didier
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
9
Va viatjar en Octubre 2017
   La ubicació és ideal per anar de compres, diversos restaurants propers. Perfecte per al centre de spa Caldea. La roba de llit perfecta, canals de televisió française.Le cafè, personal agradable ambient càlid i agradable. Aparcament a l'hotel.
   suc del matí insípida incolore.Manque un mirall vertical a l'habitació.
Gaye
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.8
Va viatjar en Octubre 2017
   centre prop
   Sense aparcament gratuït
Oscar
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
2.3
Va viatjar en Octubre 2017
   La ubicació de la pensió, perquè de no té absolutament res.
   L'habitació és un zulo, el de wifi a recepció és real, tan real com que la recepció és un passadís d 1,5m d'ample per 6 m de llarg, amb 2 cadires i un sofà per a 2 persones, aquesta és la zona wifi per tots els allotjats.
Natalia
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Octubre 2017
   L'atenció del personal i el servei d'esmorzar que era molt complet
   La olor de tabac a l'habitació però és no és culpa de l'hotel, sinó de la manca d'educació dels clients que no respecten les normes de l'Hotel, ja que el primer que ens van dir era que no es pot fumar a les habitacions
Vanesa
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.7
Va viatjar en Octubre 2017
   És un hotel amb decoració típica de muntanya una mica clàssica però molt acollidor i molt limpio.El esmorzar bufet encara que hi ha poca varietat està molt bo tot i l'atenció de tot el personal de l'hotel és buenísima.Volveria sens dubte
Nuria
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.3
Va viatjar en Octubre 2017
   El personal molt amabke i atent en tot moment
David
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.3
Va viatjar en Octubre 2017
   El tracte del personal és excel·lent, l'habitació disposava d'balco, lloc tranquil, OPCIÌ de garatge per 6e però poques places,
   Habitació per a 2 persones. Ens van posar 2 llits individuals, no ens hico falta però l'habitació sense aire acindicionado, la tele molt pequeña.recepcion moderna. Al contrari de les habitacions, cuidades però alguna cosa antiguas.horario de sopar de 19.30 a 22.30 potser massa europeu, si l'hotel està ple alomejor toca esperar una mica, però amb rapidez.los entrants del sopar una mica de pot, l'embotit alguns tenien les vores mes foscos cm si portessin algun temps obert.
Lidia
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
8.8
Va viatjar en Octubre 2017
   Ubicació molt bona, apartaments molt nous i en bon estat. Admeten gos.
   El preu pel gos per nit és extremadament car, 12.50 €! I quan vam arribar a l'apartament faltaven paper wc, netejar plats .... però demanem al personal de l'apart i sense problema ens van proporcionar tot el que necessitàvem.
Ramona Liana
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
6.3
Va viatjar en Octubre 2017
   Qualitat preus està molt bé, és la segona vegada què viatgem amb esquiades.com i molt contents.
   La neteja del habitació una mica dolenta, olia a umo de tabac.
Rubén
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Octubre 2017
   Lloc molt acollidor i net! Ideal per desconnectar del món
Olga
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
10
Va viatjar en Octubre 2017
   tot en general
   el bany de l'habitació podria ser una mica més gran
Jose Angel
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.5
Va viatjar en Octubre 2017
   el wifi lamentable, a l'habitació no hi havia res i en la recepció en algunes zones
Marina
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
7.2
Va viatjar en Octubre 2017
   Tenen una excel·lent varietat d'ofertes i packs que altres webs no ofereixen. El preu combinat d'hotel + 3h al centre termal Caldea insuperable. A més el tracte pel personal de recepció va ser sempre cordial, amable i útil. Ens va informar a mi ia la meva parella sobre diferents qüestions bàsiques per a la nostra estada, com els millors aparcaments, les possibles rutes de muntanya, etc. Finalment és d'agrair el seu preu unit a la seva ubicació, cèntric i ben comunicat.
   Que no hi hagués wifi a les habitacions era un càstig. La recepció és petita i es col·lapsava en alguns moments del dia amb tots els clients que feien ús del servei.
Pamela
   Ha valorat l'allotjament amb un
   
5.7
Va viatjar en Octubre 2017
   Wifi
   Fins a les 18:30 h, no em van donar l'habitació, (estàvem diversos clients esperant habitació) sent que l'entrada era a les 15: 00, en el bo tenia un suc de benvinguda, que no vaig tenir, l'habitació feia pudor a tabac una barbaritat, els vaig dir que em canviessin d'habitació, però l'hotel estava ple i com a solució em van donar un ambientador de Mercadona i tenir les finestres obertes ... l'esmorzar molt repetitiu i escàs Conclusió: no tornaré
La nostra web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació, realitzar estadístiques i les teves preferències. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.